Området omkring sommerhuset

Seværdigheder, aktiviteter og restauranter på Langeland

Langelandsfortet

Et besøg på Langelandsfortet er en oplevelse for både store og små. Besøg det koldkrigsfort, hvor optakten til Cubakrisen fandt sted.

www.langelandsfortet.dk

Langelands Fodboldgolf

Et sjovt spil, hvor alle kan være med. En god kombination af golf og fodbold med forhindringer og i naturskønne omgivelser. Se spillereglerne og billeder af banen på deres hjemmeside.
www.langelands-fodboldgolf.dk

Langlands Golf

Med sine karakteristiske langelandske hatbakker spredt på det 60 ha store areal byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil i kuperet terræn krydret med søer og bunkers.

www.langelands-golf.dk

Valdemars Slot

Valdemars Slot har 4 museer at vise frem, et jagt– og trofæmuseum, Danmarks Legetøjsmuseum, Danmarks Museum for Lystsejlads og Danmarks største og mest omfattende herregårdsmuseum.

www.valdemarsslot.dk

Hotel Rudkøbing Skudehavn

www.rudkobingskudehavn.dk

Segway Langeland

Kom ud og kør en tur på Segway i naturen, eller prøv deres 17.000 m2 bane, hvor det kun handler om sjov og spas.
Der er også mulighed for arrangementer til både virksomheder og privatpersoner. Enten hos os omkring feriehuset.

www.segwaylangeland.dk

Ristinge badestrand

En af landets absolut bedste badestrande.

Skovsgård

Skovsgaards er et stort økologisk besøgslandbrug med museer og udstillinger indrettet i hovedbygningen og flere af Skovsgaards øvrige bygninger.

Tranekær Slot

Har tilhørt slægten Ahlefeldt-Laurvig i knap 350 år. Der er KUN rundvisninger uge 29 og 30, men gå en tur i Tranekær eller i Slotsparken.

www.tranekaergods.dk

Restaurant Generalen Tranekær

Nyd en dejlig middag på Restaurant Generalen på Tranekær Slot. Køkkenet serverer fantastisk god mad med inspirations fra Christoffer Jacobsens kogebog, som reagerede i slottets køkken omkring 1815. Se restaurantens åbningsider og menuer på deres hjemmeside.
www.housepichardt.dk

Øhavets Smakke- og Naturcenter på Strynø

Et canter med masser af muligheder for diverse aktiviteter, som f.eks. udstillinger, oplevelser, sejlture osv. Læs mere på deres hjemmeside og se hvad der sker i den periode du lejer feriehuset.
www.smakkecenter.dk

Vilde heste

En af øens store attraktioner er de vilde heste, som blev indført på Sydlangeland i 2003. Mellem Dovns Klint i syd og Søgård i nord lever en flok på ca. 60 heste på helt egne betingelser. Hestene af racen exmoor-pony klarer sig selv året rundt med minimal menneskelig indblanding.

www.naturstyrelsen.dk

Put and take søer

FAKTA:

Afstand til Svendborg: 19 km.

8 km til færgeforbindelsen Spodsbjerg-Tårs

Afstand til Odense: 61 km (45 min.)

500 m. til færgeforbindelser til Strynø og Marstal